Enorme opbrengst PKN Bazaar Surhuisterveen

23
mrt
2017
23
mrt
2017

Zaterdagavond 18 maart even na de klok van 11 uur was het laatste item geveild op PKN Bazaar 2017 en kon de balans worden opgemaakt. De groots opgezette goederenmarkt en bazaar heeft dit jaar maar liefst €20.484,10 opgebracht. ‘Geweldig en wat bijzonder dat we zoveel geld hebben opgehaald. Hier zijn we erg blij mee!’, aldus de voorzitter van de activiteitencommissie.

Het afgelopen weekend stond de Lantearne in het teken van de jaarlijkse PKN Bazaar van de protestantse gemeente Surhuisterveen Boelenslaan. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan het ‘vergroenen’ van de kerk. De afgelopen jaren is al geïnvesteerd in energiezuinige verlichting, zonnepanelen en isolerende beglazing. De modernisering van de entree aan de Jan Binneslaan is het eerstvolgende project.

Traditiegetrouw start het evenement op vrijdagmiddag 14.00 uur. Bij het opengaan van de zaal stroomden honderden bezoekers naar binnen op zoek naar koopjes en mooie spullen. Er werd flink handel gedreven in een ontspannen sfeer. Voor de basisschoolkinderen was er ’s avonds een speciale verloting. Tot in de avonduren was het gezellig druk in de Lantearne.

Op zaterdag kon men de hele dag nog op de goederenmarkt terecht, waarna de bazaar nog even doorging. Met het rad van avontuur werden veel prijzen vergeven en de avond werd afgesloten met een grote veiling. Vlak voor middernacht maakte de voorzitter van de activiteitencommissie de opbrengst bekend.

Toon overzichtToon overzicht

Reacties (0)

Reageer op dit artikel

Vul de velden hieronder in om te reageren. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.