Modeshow, Stilettorun met Fred van Leer

05
apr
2017
05
apr
2017

SURHUISTERVEEN - Aanstaande zaterdag 8 april start om 13.30 uur de Stilettorun in Surhuisterveen. De hardloopwedstrijd op hakken - minimaal zeven centimeter hoog - maakt deel uit van de modeshow die plaatsvindt tussen 13.00 en 15.00 uur. Een groot deel van de modezaken in het winkelcentrum werken mee aan dit publiekstrekkende evenement.

Een grote rode loper van 150 meter lang wordt uitgerold in het centrum. Bij Modehuis Van der Lijn verzamelen zich ruim honderd mannequins. Niemand minder dan de tv-presentator en stylist Fred van Leer komt de show presenteren.

De modellen laten zien wat de trends zijn dit voorjaar. De winkels zijn na de modeshow nog twee uur open, dus wie iets moois ziet op de catwalk, kan het direct zelf passen en aanschaffen.

Fred van Leer geeft tijdens de modehow advies en vertelt over de nieuwste modekleuren en -stijlen. De show wordt afgesloten met een ‘meet and greet’. Bezoekers die dat willen, kunnen met hem op de foto.

“Mannen mogen best een hak onder hun Airmax fabriceren”

Wie wil meedoen aan de Stilettorun meldt zich rond 13.00 uur bij de start, voor de deur bij Modehuis Van der Lijn. Veertien modezaken hebben een cadeaubon beschikbaar gesteld, voor de veertien snelste renners. Voor wie zelf geen schoenen met hoge hakken bezit, heeft de organisatie een aantal exemplaren beschikbaar. Mannen mogen ook meedoen. “We hebben schoenen met hoge hakken tot maat 42. Wie grotere voeten heeft, moet dus zijn tenen dubbelvouwen of creatief zijn”, zegt Lutske de Bruin van Sake Store. “Ze mogen natuurlijk ook hakken onder hun Airmax fabriceren.”

Bron: Actief Media

Toon overzichtToon overzicht
Modeshow Fred van Leer

Reacties (0)

Reageer op dit artikel

Vul de velden hieronder in om te reageren. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.