Open dagen bij Awizon in Surhuisterveen

05
apr
2017
05
apr
2017

Op 7 en 8 april a.s. opent Awizon in Surhuisterveen haar deuren om de laatste ontwikkelingen in zonne-energie te demonstreren.

Bent u benieuwd hoe een accu voor de opslag van zonnestroom eruit ziet? Hoe de nieuwste nieuwste zonneboilercollectoren prachtig gecombineerd kunnen worden met zwarte zonnepanelen? Of wilt u live bekijken hoe een monteur zonnepanelen op een schuin dak monteert? Mis dan de open dagen niet. Het is een unieke kans om de nieuwste producten te bekijken en op de hoogte te worden gebracht over de subsidies voor 2017.

 Gerard Kuipers, adviseur bij Awizon: “Door de combinatie van prijsdalingen van de producten en interessante subsidies is de populariteit van zonne-energie enorm toegenomen.  Zonnepanelen verdienen zichzelf bijvoorbeeld al binnen 7 à 8 jaar terug, waarna ze nog ruim 20 jaar lang gratis stroom opwekken. Ook voor zonneboilers is veel belangstelling, nu de subsidie daarop in 2017 met 50% is verhoogd”.  

Awizon was 14 jaar geleden één van de eerste bedrijven in het noorden op het gebied van zonne-energie. Inmiddels heeft het bedrijf  ruim 55.000 zonnepanelen geplaatst bij particulieren, het MKB, woningcorporaties, etc.  

Kijk voor meer informatie over de open dagen op www.awizon.ln/nieuws

 

 

Toon overzichtToon overzicht

Reacties (0)

Reageer op dit artikel

Vul de velden hieronder in om te reageren. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.