Opening zwembad Wettervlecke en Vrijmarkt

24
apr
2017
24
apr
2017

Donderdag 27 april start traditiegetrouw het zwemseizoen van zwembad Wettervlecke met gratis zwemmen en een geweldige Vrijmarkt in en rondom het zwembad terrein. Deze editie met de vele koopjes waar heel veel mensen reikhalzend naar uitkijken start ’s morgens om 06.00 uur.

De vele aanvragen voor extra activiteiten tijdens de vrijmarkt zijn weer talrijk. Een panna kooi van de Feanstars, een springkussen van een aantal studenten uit Groningen en natuurlijk Fiets voor een huis op het schoolplein van de Hoekstien aan de Badlaan ontbreken niet. Voor een hapje en een drankje zijn de plekken alweer besproken en volgeboekt. Het is tijdens de vrijmarkt niet toegestaan om verdere etenswaren te verkopen. En op het zwembad terrein komt sinds jaar en dag duo Melody. Dit muzikale duo brengt op een schitterende wijze hun hele repertoire ten gehore. Dit jaar is het optreden echter super speciaal. Na de presentatie van de nieuwe onder eigen beheer uitgebrachte singel CD in the Old Dutch in Zwaagwesteinde wordt dit de première van het lied = duizendmaal zo mooi = in Surhuisterveen voor de allereerste keer in de buitenlucht ten gehore gebracht. Duo Melody is een aanwinst voor elk feest. Dus kom even langs en geniet van de live muziek.

Het zwembad heeft ook dit jaar weer verschillende nieuwigheden aan te bieden. Zo wil het bestuur het complex graag rookvrij maken. Speciaal is er voor de rokers een speciale overkapping gemaakt en bestuur en personeel denken dat de bezoekers dit zeer op prijs zullen stellen. Verder is er een compleet nieuw speeltoestel in het peuterbad geplaatst en is er binnen het zwembad veel opgeknapt en gerepareerd en geverfd. Iedereen wordt op Koningsdag 27 april ’17 uitgenodigd voor een kijkje in het sportieve middelpunt van Surhuisterveen en omstreken. De koffie met oranjekoek ontbreekt niet.

Toon overzichtToon overzicht

Reacties (0)

Reageer op dit artikel

Vul de velden hieronder in om te reageren. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.