Talentenpodium in centrum Surhuisterveen

16
mei
2017
16
mei
2017

SURHUISTERVEEN – Aanstaande zaterdag – 20 mei – staat Surhuisterveen weer bol van de activiteiten. Naast de braderie in het centrum en de garagesale op de Gedempte Vaart vindt al weer het derde Survento Talentenpodium plaats.

Op drie podia verdeeld over het Feanster centrum zal jong muzikaal talent van zich laten horen. Naast de popbands Connected en Darts zullen diverse solisten op gaan treden. Violisten, gitaristen, drummers, blazers en zangers op diverse niveaus zijn te beluisteren bij It Stee foar Iters en Drinkers, B&G food &lifestyle en op het grote podium bij De Dikke Draai.

Rode draad door het programma is Albert van der Tuin. Hij heeft al vele optredens gedaan met zowel covers als eigen geschreven nummers. Albert van der Tuin is dan ook een gevestigde naam in de regio. Kort geleden had hij nog een avondvullend programma in een nagenoeg uitverkocht BaronTheater in Opende.

Het belooft dan ook weer een geweldig evenement te worden. Het Survento Talentenpodium begint om 13.00 uur bij De Dikke Draai waarna er een doorlopend programma is te zien bij de drie podia. De afsluiting van het evenement is rond 16.30 uur bij De Dikke Draai met een miniconcert van Albert van der Tuin. De organisatie van het Survento Talentenpodium hopt ook nog op een verrassingsoptreden van een mystery guest.

Het schema van optredens zal enkele dagen voorafgaand aan het Survento Talentenpodium verschijnen op de Facebookpagina www.facebook.com/talentenpodium.

Toon overzichtToon overzicht

Reacties (0)

Reageer op dit artikel

Vul de velden hieronder in om te reageren. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.