Tuorke en Jurre bieden volop vertier met treintje en draaimolen

22
apr
2017
22
apr
2017

Ie-iejoe-oe, oei-joe-ie! De loeiende claxon van het treintje in het centrum van Surhuisterveen geeft aan dat er weer een rondrit van start gaat. Afgelopen zaterdag stond het winkelcentrum in het teken van het kind en dat betekent volop vertier voor de jongere generatie. Kinderpret met rondritten, een springkussen en een draaimolen, en dan het is meteen volop vermaak voor jong en oud.

Overal waar vertier en vermaak in Surhuisterveen op het programma staat, zijn ook Tuorke en Jurre te vinden. “Vandaag delen we ballonnen uit en rijden rondjes mee met de trein”, glundert Jurre die ook volop geniet van al deze kinderpret. Het treintje rijdt vanuit het centrum over de Langelaan, over de Teake Schuilengalaan via de Groningerstraat weer naar halte op De Kolk.

“Hey, net foardringe jonkje!”, krijgt een wel heel enthousiast passagiertje te horen van een van de begeleiders. De animo voor een rondrit is groot en de wachtrijen dan af en toe ook lang. Vervelen in de wachttijd is echter niet nodig: een springkussen en een draaimolen vlakbij het station bieden volop vertier; een meisje maakt een dansje met Tuorke, een jongeman geeft Jurre een high-five.

“Vrolijke kindergezichten, dat is wat wij graag zien”, vertelt Jurre terwijl hij een nieuwe lading passagiers in het treintje helpt. “Een goede reis allemaal en tot straks!” Enthousiast wuiven de jongens en meisjes naar het winkelend publiek, naar hun vaders en moeders, broers en zussen. “Adios!”, schreeuwt een jongetje dat voor zijn doen al een hele reis gaat maken. “Wij gaan op reis, adios!”

 

Toon overzichtToon overzicht
Tuorke en Jurre genieten volop vertier met treintje en draaimolenTuorke en Jurre genieten volop vertier met treintje en draaimolenTuorke en Jurre bieden volop vertier met treintje en draaimolenTuorke en Jurre genieten volop vertier met treintje en draaimolenTuorke en Jurre bieden volop vertier met treintje en draaimolenTuorke en Jurre bieden volop vertier met treintje en draaimolenTuorke en Jurre bieden volop vertier met treintje en draaimolenTuorke en Jurre bieden volop vertier met treintje en draaimolenTuorke en Jurre bieden volop vertier met treintje en draaimolenTuorke en Jurre bieden volop vertier met treintje en draaimolenTuorke en Jurre bieden volop vertier met treintje en draaimolenTuorke en Jurre bieden volop vertier met treintje en draaimolen

Reacties (0)

Reageer op dit artikel

Vul de velden hieronder in om te reageren. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.