Verhuizing Klaas van der Werff

11
mei
2017
11
mei
2017

SURHUISTERVEEN - Klaas van der Werff, Man Fashion & Casual krijgt een nieuw onderkomen, schuin tegenover het oude pand aan de Groningerstraat in Surhuisterveen. "De nieuwe winkel is een stuk groter en krijgt een modernere uitstraling", aldus Klaas Van der Werff.

"In deze tijd is het heel belangrijk onderscheidend en vernieuwend te zijn. Met onze nieuwe winkel gaan wij tevens starten met een nieuw concept dat perfect past in de winkel van nu. Wat dat precies zal zijn, dat houden we nog even geheim."

Van der Werff onderscheidt zich daarnaast met echte aandacht voor de klant. "Gemeende interesse, en rustig de tijd nemen, dat vind ik belangrijk." Dat geldt voor het gehele team. "Ik ben heel blij met mijn team, ik kan het niet alleen. Samen maken wij de winkel. We geven altijd een eerlijk advies, en praten niemand wat aan. Deze manier van werken vind je niet bij grote ketens, vandaar dat ik liever kies voor een kleine, zelfstandige onderneming."

Van der Werff heeft al sinds zijn zestiende ervaring met mannenmode. "Dat is helemaal mijn ding. Daarom kan ik ook de aandacht en kwaliteit leveren die mensen van Van der Werff gewend zijn." In de nieuwe winkel komt een stijlkamer waar toekomstige bruidegommen op afspraak helemaal kunnen worden aangekleed. Ook zal er meer aandacht komen voor het 'casual' gedeelte van de winkel, met merken als Circle of Gentlemen, Cast Iron, Superdry en PME. De nieuwe winkel wordt in het najaar geopend. Om ruimte te maken vindt er de komende dagen een magazijnverkoop plaats met mooie kortingen.

Bron: Actief Media

Toon overzichtToon overzicht

Reacties (0)

Reageer op dit artikel

Vul de velden hieronder in om te reageren. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.